Home Stiri Harman aprobă fuziunea cu Samsung

Harman aprobă fuziunea cu Samsung

de
19.02.2017

Harman aprobă fuziunea cu Samsung samsung harman

În luna noiembrie, Samsung a anunțat că este gata să achiziționeze Harman International Industries pentru suma de aproximativ 8 miliarde dolari. Tot atunci se menționa faptul că finalizarea achiziției va fi gata în vara anului 2017.

Cu toate că intre timp, gigantul coreean a fost implicat într-un scandal de corupție, majoritatea acționarilor Harman International Industries au aprobat fuziunea. La această acțiune au participat puțin peste 70% din acționari iar raportul a fost de 22 la 1 din voturi.

Samsung mai are nevoie de aprobări din partea forurilor de specialitate din China, SUA, UE și Coreea și speră sa finalizeze tranzacția până la sfârșitul trimestrului III din 2017. Deasemenea, Samsung confirmă ca tehnologia audio Harman, nu va fi introdusă în linia Galaxy pâna in anul 2018.

Fanii telefoanelor Galaxy trebuie să aștepte următorul model după Galaxy S8 care va beneficia, probabil, de această tehnologie.

via

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Salut! Numele meu este Nicu si sunt pasionat de tehnologie, in special de Android. Imi place sa aflu cat mai multe despre acest OS pentru a putea impartasi informatiile cu cei interesati si pasionati ca mine.

Sustine
Click!