Home Stiri IFA Berlin 2016. Ce se anunță?

IFA Berlin 2016. Ce se anunță?

de
19.08.2016

IFA Berlin 2016. Ce se anunță? ifa berlin

În perioada 2-7 septembrie, la Berlin se deschide IFA 2016, unul din cele mai mari târguri de produse electronice din lume. La ce să ne așteptăm în acest an?  O întrebare la care foarte mulți editori au dat tot felul de răspunsuri bazate pe scurgerile de informații apărute în presă.

În mod normal, acest târg ar trebui sa fie dominat de televizoare, dar în ultimii ani au fost anunțate și o serie de smartwatch-uri sau smartphone-uri (vezi Sony Huawei și alții). Samsung, unul din cei mai importanți producători prezenți la târg, vor anunța trei modele de smartwatch-uri. Este vorba despre S3 Gear Classic, Gear S3 Explorer și Gear S3 Frontier. De asemenea, se pare că vom vedea și un Galaxy Tab S3, care va fi de fapt un Tab S2 cu câteva inovații aduse pentru a concura cu rivalul iPad.

Sony va anunța noul său model de smartphone, probabil Xperia X2, chiar dacă in presă sunt zvonuri că ar fi vorba despre două modele. Acesta ar trebui să fie dotat cu SD820, 3Gb RAM, camere de 21Mp și 8Mp in față și un ecran de 5,1inch la 1080p. Acestea sunt scurgerile de informații apărute pană acum legate de Sony. Anul trecut au fost anunțate la acest târg modelele Z5, Z5 Compact și Z5 Premium, device-ul cu ecran 4k.

ZTE și Nubia vin cu un posibil smartphone de top, cu ecran fără margini, dar și cu lansarea internațională pentru Z11. Desigur, și alți producători cum ar fi HTC, Huawei, LG, Asus, Alcatel, Acer, vor veni cu noutăți.

via

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Salut! Numele meu este Nicu si sunt pasionat de tehnologie, in special de Android. Imi place sa aflu cat mai multe despre acest OS pentru a putea impartasi informatiile cu cei interesati si pasionati ca mine.

Sustine
Click!