Home Telefoane LG G7 lansat oficial: Snapdragon 845, ...

LG G7 lansat oficial: Snapdragon 845, ecran de 6.1 inch și notch

de
02.05.2018

LG G7 ThinQ a fost anunțat oficial astăzi în cadrul unui eveniment ce a avut loc în New York. Cum am mai spus, producătorul sud-coreean a cam pierdut startul anul acesta nelansând flagship-ul la MWC, dar poate așteptarea a meritat.

Design-ul lui LG G7 nu mai este un secret de săptămâni bune. Exact ca în imaginile apărute înainte avem cameră duală și cititor de amprentă pe spate, iar frontal nelipsitul notch – breton. Vine echipat cu un procesor Snapdragon 845, 4GB RAM și memorie internă de 64GB, cu suport MicroSD de până la 2TB.

LG G7 lansat oficial: Snapdragon 845, ecran de 6.1 inch și notch lg g7

Ecranul este un FullVision de 6.1 inch, cu un raport 19.5:9 și rezoluție QHD+ (3120 x 1440 px), care ocupă o foarte mare parte din suprafața frontală a smartphone-ului. Camerele din dotare sunt de 5 Megapixeli – frontală și 16 Megapixeli – pricipală duală formată din 2 module: unghi larg F1.9 / 107 ° și 16MP OIS F1,6 / 71 °. Vine și cu asistent AI dedicat camerei pentru recunoașterea obiectelor sau a scenei și ajustarea setărilor automat pentru capturi cât mai reușite în orice condiții.

LG G7 lansat oficial: Snapdragon 845, ecran de 6.1 inch și notch lg g7

Pe partea de audio LG G7 aduce câteva lucruri noi. Boombox Speaker este o tehnologie nouă în domeniul smartphone-urilor care ajută difuzorul să dubleze basul și să redea sunet la un volum comparabil cu o boxa portabilă. De asemenea, G7 este primul telefon care vine cu suport DTS X, pentru sunet 3D virtual și 7.1 prin intermediul căștilor.

Bateria care dă viață noului device este de 3000 mAh. Insuficientă, aș spune eu, dacă ne uităm la ecranul de 6.1 inch QHD+. Certificare IP68 nu lipsește nici ea, ceea ce înseamnă că este rezistent la apă și praf. Fața și spatele sunt protejate de Gorilla Glass 5.

LG G7 ThinQ va fi disponibil începând cu luna iunie și va avea un preț de 849 euro.

LG G7 lansat oficial: Snapdragon 845, ecran de 6.1 inch și notch lg g7

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!
Articole populare
Review Xbox Series S