Home Telefoane LG G7 ThinQ apare într-o nouă ...

LG G7 ThinQ apare într-o nouă imagine care confirmă design-ul

24.04.2018

LG G7 ThinQ apare într-o nouă imagine care confirmă design-ul lg g7

Mai sunt 8 zile până la lansarea oficială și deja design-ul lui LG G7 nu mai este un secret pentru nimeni. De curând, Evan Blass a publicat pe Twitter un nouă imagine cu viitorul flagship LG ce va fi prezentat în cadrul unui eveniment pe 2 mai în New York.

Imaginea ne confirmă existența unui notch (breton), camera duală, poziționarea cititorului de amprentă pe partea din spate a device-ului, flash-ul LED și laserul pentru focalizare. Zvonurile spun că acesta va veni echipat cu un procesor Snapdragon 845, 6GB RAM, 64GB memorie internă și difuzor BoomBox. Camera duală de pe spate va fi de 16MP, cu deschidere f/1.6.

LG G7 ThinQ apare într-o nouă imagine care confirmă design-ul lg g7

Nu știu ce va face LG cu un astfel de design. În afara bretonului care este de actualitate și prezent pe mai toate flagship-urile lansate în ultimele luni, corpul lui G7 mi se pare neinteresant, impersonal, ce mă duce cu gândul la telefoanele mid-range chinezești lansate de Xiaomi și Meizu cu 1-2 ani în urmă. V30 îl consider mult mai atractiv și original. LG a cam ratat startul anul acesta, lucru care va fi resimțit în vânzări, care oricum stau de la foarte prost în jos.

Până pe 2 mai ne rămâne doar să așteptăm și să sperăm că nu acesta este LG G7, deși șansele să arate altfel sunt destul de mici.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!