Home Stiri Samsung Electronics cumpără Harman International Industries

Samsung Electronics cumpără Harman International Industries

de
14.11.2016

Samsung Electronics cumpără Harman International Industries samsung harman

Samsung a anunțat astăzi că este de acord să cumpere Harman International Industries pentru aproximativ 8 miliarde de dolari. Această achiziție va face ca Samsung să devină o prezență majoră pe o piață în creștere a tehnologiilor conectate, în special electronice auto, care rămâne o prioritate strategică pentru companie.

Harman are o experiență semnificativă în proiectarea și integrarea tehnologiilor de ultimă generație în industria auto având relații de colaborare foarte bune cu unii dintre cei mai mari producători auto. Aproape 65% din vânzările pe 12 luni încheiate la 30 septembrie sunt legate direct de industria auto.

Samsung spune ca sunt create oportunități foarte bune de creștere a companiei atunci cand au și o expertiză în domeniul interconectării, experiența utilizatorului, display-uri și una din cele mai bune rețele de distribuție la nivel mondial. Mai mult decât atât, poziția de lider deținută de Samsung în electronice de consum combinată cu calitatea produselor Harman va duce la o experiență superioara pentru clienți.

Prin aceasta achiziție, Samsung va avea acces la mărci de top inclusiv Harman Kardon, JBL, Mark Levinson, AKG, Lexicon, Revel și Infinit. Sud-coreeni vor avea și dreptul de a folosi licențele Bowers & Wilkins, Bang & Olufsen în industria auto. Aceste branduri vor îmbunătăți performanțele pe partea de mobile, afișare, realitatea virtuala și produse ușor de purtat, deoarece vor fi în măsură să ofere o experiență audio și vizuală diferită pentru clienții săi.

Pâna la finalizarea tranzacției în vara anului 2017, Harman va funcționa ca filială de sine stătătoare în cadrul Samsung Electronics. În această perioadă de tranziție, nu se fac concedieri, nu se schimbă sedii de firme, iar echipa de conducere va fi păstrată.

Pentru utilizatorii de telefoane Samsung aceasta este o veste bună și dă speranțe că vom vedea pe acestea implementate soluții de la aceste mărci de prestigiu în special pe partea de audio.

via

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Salut! Numele meu este Nicu si sunt pasionat de tehnologie, in special de Android. Imi place sa aflu cat mai multe despre acest OS pentru a putea impartasi informatiile cu cei interesati si pasionati ca mine.

Sustine
Click!