Home Stiri Seria G pentru noile modele Sony ...

Seria G pentru noile modele Sony Xperia – 2017

de
12.11.2016

Seria G pentru noile modele Sony Xperia - 2017 xperia sony

De câteva zile circulă în presa de specialitate zvonuri despre noile modele Sony care vor apărea in anul 2017. Cele mai recente zvonuri sunt despre dimensiunea ecranului, rezoluția acestuia, memoria RAM și că vor fi, cel mai probabil, lansate cu ocazia MWC Barcelona 2017. Nu este exclus să fie lansate la CES din Las Vegas, dacă avem in vedere lansările din anii anteriori ale producătorului nipon.

Conform unui site de microblogging din China, Weibo, Sony ar avea în lucru un model de 5 inch sau 5,2 inch cu rezoluție de 1080p, cu codul G3112, și un model de 5,5 inch cu rezoluție 4k, cu codul G3121. Având în vedere că Sony are in portofoliu un dispozitiv cu ecran 4k, vorbim despre Sony Experia Z5 Premium, putem spera la un model mai performant care să ofere o experiență deosebită în exploatare. Se vorbeste și despre trecerea la un RAM de 4GB (era și timpul) pe ambele modele și lansarea unui set de căști VR pentru a permite utilizatorilor să se bucure de superbul ecran 4k al smartphone-ului.

În opinia mea, Sony nu va veni cu inovații pe noile modele. Vor merge pe aceeași linie cu designul, cu o construcție de calitate premium și cu îmbunătățirea performanțelor. Modelul cu ecran 4k va fi un atuu pentru Sony, fiind cam singurul de pe piață deocamdată. Asta în timp ce concurența, aici mă refer nu numai la marii producatori de smartphone-uri, anunță modele cu ecrane fără margini sau cu raport de 90% a ecranului (vezi Samsung S8), modele cu 6-8GB RAM sau viitorul model HTC Ocean, un concept pe care cred ca îl vom vedea anul viitor pe piață. Să nu uitam de Huawei, Lenovo, ZTE, Oppo, Xiaomi și ceilalți, care prin produsele lor de calitate și cu un preț accesibil s-au impus pe piață reușind să vândă cantități impresionante în acest an.

via

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Salut! Numele meu este Nicu si sunt pasionat de tehnologie, in special de Android. Imi place sa aflu cat mai multe despre acest OS pentru a putea impartasi informatiile cu cei interesati si pasionati ca mine.

Sustine
Click!