Home Altele Serviciul de cloud gaming Microsoft xCloud ...

Serviciul de cloud gaming Microsoft xCloud în browser apare în primele imagini

17.02.2021

Serviciul de cloud gaming Microsoft xCloud în browser apare în primele imagini xcloud xbox microsoft

Pentru cei care nu au auzit de xCloud, acesta este serviciul de game streaming al celor de la Microsoft, disponibil prin abonamentul Xbox Gamepass Ultimate a cărui destinație principală este consola Xbox, unde oferă peste 100 de jocuri gratuite. De prin luna august a anului trecut, xCloud este disponibil oficial pe tabletele și telefoanele Android. L-am testat și eu pe un Galaxy Note20 Ultra acum ceva vreme și chiar mi-a plăcut.

Serviciul de cloud gaming Microsoft xCloud în browser apare în primele imagini xcloud xbox microsoft

Fiind limitat doar la device-urile Android, au tot apărut zvonuri cum că Microsoft pregătește o variantă a serviciului ce poate fi folosită și pe PC. Câteva capturi de ecran ne confirmă faptul că gigantul american testează varianta in-browser a platformei și că lansarea nu ar trebui să fie prea departe, mai ales că în tot acest timp GeForce Now și Google Stadia câștigă teren.

Conform zvonurilor, serviciul funcționează doar pe browser-ele Chromium, dar cel mai probabil suportul se va extinde și pe Safari, fiind o zonă încă neatinsă de Microsoft din pricina limitărilor și regulilor impuse de Apple pentru cloud gaming.

via

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!