Home Stiri Sony Xperia X Performance testat de ...

Sony Xperia X Performance testat de DxOmark

de
30.07.2016

Sony Xperia X Performance testat de DxOmark xperia sony

Anunțat în luna februarie a acestui an, Xperia X Performance a apărut cu întârziere pe piață din cauza catastrofei din Japonia. Modelul Xperia X Performance face impresie buna când vine vorba despre capacitățile camerei foto și din acest motiv, DxOmark, renumit pentru analizele și review-urile legate de tot ce ține de camere foto, acorda un puctaj foarte bun modelului Xperia X Performance, plasându-l pe aceeași treaptă a topului, alături de Galaxy S7 și HTC M10.

Xperia X performance este noul vârf de gamă al companiei nipone și are specificații de top la fel ca și concurenții direcți. Seria X înlocuiește seria Z, care s-a fabricat începand din anul 2013 până în acest an.  Telefonul are o construcție de calitate dar nu iese în evidență cu aspectul său. Camera foto este de 23MP, are stabilizator electronic de imagine și autofocus hibrid predictiv.

Cei de la DxOmark scot în evdență abilitățile camerei foto aproape în orice situație și laudă autofocusul hibrid predictiv. De asemenea, în cazul filmării remarcă fluiditatea imaginilor. Ceva probleme sunt cu funcția HDR, care nu se activează automat în toate situațiile.

La final, modelul Xperia X Performance, primește 88 de puncte atât pentru partea de fotografie, cât și pentru partea de filmare. Acest punctaj s-a acordat până acum doar pentru Samsung Galaxy S7 Edge și HTC M10.  Chiar dacă nu dispune de filmare 4K și nu este spectaculos din punct de vedere constructiv, acest model poate fi o opțiune pentru cei care doresc un smartphone bun pentru foto și video.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Salut! Numele meu este Nicu si sunt pasionat de tehnologie, in special de Android. Imi place sa aflu cat mai multe despre acest OS pentru a putea impartasi informatiile cu cei interesati si pasionati ca mine.

Sustine
Click!